Bästa doggen av dem alla – Fransk Bulldog
Franks Bulldogg

Fransk Bulldogg, eller som vi "invigda" säger - en Fralla - är ingen vanlig hund.

  • Egensinnig
  • Ljuvlig
  • Fransk
  • Personlig
  • Underbar

Ja, en äkta Fralla helt enkelt!
Läs mer om mig och min Fralla Lalla!

Senaste kommentarer
Lallas val av foder

doggy_logo

doggy_proffs

dekaltrim_logo

Syftet med min uppfödning är att få fram friska och sunda frallor utan eksem och andningssvårigheter.

Jag har  gått uppfödarkursen så den är klar vilket jag är glad för och sedan får jag ju mer tid att lära mig mer (man blir ju aldrig fulllärd den dagen man anser att man är fulllärd då är det dags att lägga ner verksamheten för då är man ingen bra uppfödare)

Det finns så många fina uppfödare i vårt avlånga land som mer än gärna ställer upp och hjälper till så det är en fröjd att ha alla dem bakom sig.

Varför namnet Mme Lalla Beerder? Dels så låter det mer Franskt och sedan min första Fralla är ju Lalla där av namnet.

Namnet Lalla står även för en som lallar sig fram i livet och gör lite som den själv vill och känner för just typiskt Frallan.

Jag vill att tiken ska ha föds normalt och utan komplikationer och det gäller även hanen.

Mme Lalla får Doggy som torrfoder men får oxo kött från fodax bilen Doogys torrfoder är små kullor vilket Lalla tycker mycket om hon gillar inte stora bitar tan vill ha små , Ett bra samansatt foder för en fralla då dom inte fiser så mycket och deras fisar luktar inte död huggorm  som hon gjort med andra foder.

Valparna har fått blöt foder från doogy vilket har varit mycket uppskattat från valparna dom älskar det. så även valparna har gått på torr foder samt blöt mat.

Torr foder finns framme alltid hos mig om dom skulle bli sugna framåt kvällen får dom kött från Fodax bilen . och morgonen får dom alltid var sin kött bulle i sin skål tillsammans med sitt torr foder från Doogy